Follow us:

PRIORAT

DAVID FERNÁNDEZ DE CASTRO

Realitzador per l'Instituto Oficial de Radio Televisión Española y Màster de Documental de Creación (IDEC). Ha treballat en la creació de documentals durant més de 15 anys i ha escrit i dirigit pel·lícules sobre una gran varietat de temes: política, història, art i societat.

 

És director i coguionista de “Priorat”, documental produït per Lastor Media, Un Capricho de Producciones i TVC, i distribuit internacionalment per Dogwoof (Regne Unit). “Priorat” s'estrena el 2016 a Espanya, a la SEMINCI de Valladolid, i internacionalment a l'IDFA.

 

Amb anterioritat, David Fernández de Castro ha dirigit per Lastor Media els documentals per a televisió: Ajoblanco, crónica en rojo y negro (TVE, TV3), estrenat al Festival de Málaga de Cine Español y present  al DocsBarcelona, al Documenta Madrid i a festivals de tot el món; Entre el cel i la Terra, 30 anys d’Aiguamolls de l’Empordà (TV3), multi-premiat a festivals internacionals. Tambié ha estat director i guionista dels documentals El Papus. Anatomía de un atentado (TVE i TV3), La Muerte Silenciada (TVE) i Herbolarium (TV3), entre d'altres.

PRIORAT

The best wine is the one that has a story to tell.