CONTACTAN'S:

C/ Gran de Gràcia, 140

08012 Barcelona


info@lastormedia.com

+34 934430769

LASTOR MEDIA (2008) neix amb la voluntat de ser un motor per donar llum a projectes de qualitat, amb un valor artístic elevat i d'interès per al públic. Projectes que puguin esdevenir una porta per a realitzadors joves i que permetin a la productora crear conjuntament amb ells: Projectes viables, a la nostra mesura i al nostre gust. Actualment Lastor Media compta amb un equip de tres socis (Tono Folguera, Danielle Schleif i Sergi Moreno) i dos col·laboradors estables.

En els nostres set anys de vida hem produït i estrenat sis llargmetratges documentals i quatre ficcions, de les quals hem estrenat, de moment:

 

         - La Substància (2016) Lluís Galter. Llargmetratge Documental. Coproducció amb Mallerich Films, CCMA, Paco Poch Cinema, Alina Film. Seleccionat           a Sevilla Festival de Cine Europeo i al Festival de Cinema Independent de Barcelona. 

 

          - Priorat (2016) de David Fernández de Castro. Documental per a televisió. Coproducció amb UN CAPRICHO DE PRODUCCIONES  i TV3. Ha estat             nominat a Millor Pel·lícula Documental als XI Premis Gaudí. 

 

- El Rei Borni (2016), de Marc Crehuet. Llargmetratge de Ficció. Coproducció amb MOIRÉ FILMS, EL TERRAT i TV3. Selecció Oficial del Festival de Málaga. Ha obtingut 8 nominacions als XI Premis Gaudí entre elles, millor pel·lícula, millor director i millor protagonista masculí i femenina. Ha rebut també una menció honorífica de guió al Miami Film Festival.  

 

- 13 dies d'octubre (2015), de Carlos Marqués-Marcet. Llargmetratge de Ficció. Coproducció amb BATABAT i TV3. Primetime a TV3.

 

- Les amigues de l'Àgata (2015), de Laia Alabart, Alba Cros, Laura Rius i Marta Verheyen. Llargmetratge de Ficció. Premi ABYCINE Indie del Festival Internacional de Cine de Albacete i premi del public al D’A Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona.

 

- 10.000KM (2014), de Carlos Marqués-Marcet. Llargmetratge de Ficció. Coproducció amb La Panda Productions LLC, amb la participació de TVE, TVC, i Canal+. Goya al millor director Novell, 5 premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català (Millor pel·lícula, director, guió, actor, actriu), Nominat a millor opera prima als European Film Awards. Venut i estrenat per Visit Films en 15 territoris, incloent US. Estrenat internacionalment a SXSW (Premi a la millor interpretació masculina i femenina), i al Festival de Málaga de Cine Español (Millor Pel·lícula, Director, Actriu, Guió i Premi Especial del Jurat).

 

- 69/78 Prescrit, VV.AA (2012). Documental per a TV. Coproducció amb El Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya. Amb la participació de TVC.

 

- Ajoblanco, Crònica en Roig i Negre (2015). Documental per a televisió. Coproducció amb TVE, amb la participació de TVC. Estrenat internacionalment al Festival de Málaga Cine Español, ha estat seleccionat al Docs Barcelona, al Documenta Madrid i al Cinespaña Toulouse entre altres.

 

- Bajarí, d'Eva Vila (2013). Llargmetratge Documental. Coproducció amb TVC, TVE i el Màster de Documental de Creació de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Estrenat internacionalment a la secció oficial competitiva de l'IDFA 2013, va tenir un reeixit pas pels festivals de Mont-real, Yamagata i Málaga, entre molts altres. Venut en 10 territoris per Wide House.

 

- Benvingut amb els Teus (2009), de Diego Ortuño. Documental per a TV. Coproducció amb Domino Digital, amb la participació de TVC.

 

- Entre el Cel i la Terra, la Guerra dels Aiguamolls, de Roman Parrado, David Fernández de Castro i Tono Folguera (2013). Coproducció amb TVC. Documental per TV. Va participar en festivals com el Festival de Cinema de Medi Ambient de Catalunya, el MEMORIMAGE, el Docs Barcelona, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus.

 

- Serrat i Sabina, El Símbolo y el Cuate, de Francesc Relea (2014). Documental cinematogràfic. Coproducció amb Whatsapp Docs i TVE, amb la participació de TVC i Canal+. Estrenat en el Festival de Cinema de Sant Sebastià, del seu pas per festivals destaquem Guadalajara Film Fest, entre altres. Venut a Sud Amèrica per Latido Films.


També hem produït curtmetratges de ficció i documentals. En el camp de la ficció destaca El Adiós (2015), de Clara Roquet.

Altres: The Yellow Ribbon (2011) de Carlos Marques-Marcet, realitzat amb el suport de UCLA i guanyador del John Frankenheimer Award i 15 premis més. Estrenat a Espanya a la secció de curtmetratges del festival de Màlaga 2012.

Formen part de la producció de curtmetratge documentals Donde Nunca Pasa Nada (2012) de Maialen Sarasua, estrenat al Festival de Drets Humans de Sant Sebastià i al Zinebi Bilbao, i Pan, Trabajo y Libertad de Pilar Monsell, que es va estrenar a la secció oficial competitiva de curtmetratges documentals del DocsLisboa 2012.

Actualment, Lastor Media es troba en fase de desenvolupament del segon llargmetratge de ficció de Carlos Marques-Marcet i la TV movie de Roman Parrado, Amics per sempre

Aquest estiu Lastor Media té previst l'estrena de la pel·lícula Julia Ist, opera prima de l'Elena Martín. 

 

LASTOR MEDIA SOM

TONO FOLGUERA

Membre de les Acadèmies de Cinema el espanyola i catalana, i president del gremi de productors de documentals "Pro-docs", Folguera és un productor experimentat, amb més de 30 títols de ficció i documental a l'esquena. Ha dirigit projectes documentals com Balseros, nominada a l'Oscar i guanyador d'un Peabody i un Emmy, ficcions com Vida i Color, guanyadora d'un Goya i d'un premi al Miami International Film Festival, Arrugues, llargmetratge d'animació presentat a la Secció Oficial de Sant Sebastià guanyador de dos premis Goya, i Bicicleta, Cullera, Poma, presentat també en la Secció Oficial del Festival de Cinema de Sant Sebastià i guanyador d'un Goya i un Forqué.

DANIELLE SCHLEIF 

Danielle Schleif  va començar la seva carrera a Disney Channel, PBS i la Jim Henson Company. En els seus últims anys en el departament de desenvolupament de HBO, i ja com a productora associada, participa en diverses pel·lícules guardonades com ara Balseros, Twist of Faith i Spellbound. Ja des de Barcelona, ha participat en la producció executiva de projectes com La Fi du Monde (Cinereach / BritDoc / TV3 / TVE). Entre els seus projectes més recents, i corresponent a la seva faceta com a escriptora i analista de projectes per al mercat internacional, trobem l'adaptació de la pròxima pel·lícula de Claudia Llosa, Cry / Fly, protagonitzada per Jennifer Connelly i Cillian Murphy.SERGI MORENO

Sergi Moreno ha encapçalat projectes com el llargmetratge de ficció Caracremada, seleccionat a competició ofical Orizzonti a la Bienale de Venècia i amb una carrera internacional de més de 30 festivals internacionals, o el documental 1975 Prescit. Moreno també ha exercit com a professor associat a la Universitat de Pompeu Fabra, on va rebre el seu màster en Documental  de Creació.

 

Membre de: